Nyhedsbrev fra InEnglishPlease.dk

En måned i kærlighedens tegn

Kærlighed er mange ting...

Redaktørens hilsen

Et smugkig på næste måneds bøger

En måned i kærlighedens tegn...

Eller måske kun en enkelt dag? Uanset hvad, så har vi materialet til dig.

Februar måned er fyldt med kærlighed på InEnglishPlease.dk! Her kan du læse legenden om Skt. Valentine og om, hvordan dagen fejres i de engelsktalende lande. Der er forslag til, hvordan dine elever kan arbejde med "de kærlige gloser", der knytter sig til dagen, skrive et digt om kærlighed og en DIY - En helt særlig Valentine's konvolut lavet specielt til InEnglishPlease.dk og vores brugere.

Måske har dine elever også lyst til at læse om den første forelskelse eller hvordan man går på date i USA?

Johntex

Kærlighed er mange ting...

For man kan jo også være "Smitten with Britain"

I februar har I mulighed for at opdage helt nye ting ved United Kingdom. Vi har en masse bøger om alt fra den særlige sportsgren Bogsnorkelig i Wales, til uhyggelig læsning om Jack the Ripper, der hærgede London. Eller måske vil dine elever hellere læse om skolegangen i England? Læs dig til en masse viden og sæt den på højkant i brætspillet "Smitten with Britain", hvor sjove aktiviteter og viden er det, der bringer dig i mål!

Redaktørens hilsen

Som noget helt nyt er InEnglishPlease.dk kommet på Facebook. Så hvis du vil følge med i de nyeste tiltag, kan du gå ind og følge siden og få nyhederne først.

I Valentines ånd vil jeg gerne sende jer en stor hilsen med tak for jeres opbakning. Det er en fornøjelse at være med til at lave InEnglishPlease.dk!

Husk at I altid kan komme i kontakt med mig her, hvis I har kommentarer eller forslag.

Et smugkig på næste måneds bøger:

I marts og april sætter vi fokus på det at være berømt... og det sparker vi så småt i gang med bøger om blandt andet Adele, Disney og Amelia Earhart...Rigtig god læselyst!