InEnglishPlease.dk April

Celebrity lifestyle

Skolemessen i Århus

Temakalender fra InEnglishPlease.dk

Et smugkig på kommende bøger

Redaktørens hilsen

Celebrity lifestyle

Hvis du i april måned fortsat ønsker at arbejde med det at være rig og berømt, kan du benytte vores quiz, quiz, trade kort som ligger lige her.

Med disse kort i hånden kan eleverne blandt andet diskutere om berømte mennesker forventes at opføre sig på en særlig måde, hvilke fordele og ulemper der er ved at være berømt, om berømte kan gøre en forskel og mange andre sjove og spændende spørgsmål.

Hele forløbet finder du her.

Skolemessen i Århus

I april besøger vi også skolemessen i Århus, her står vi klar til at møde en masse dedikerede lærere og tage en snak om portalerne og uddele en plakat eller to.

Vi glæder os til at se jer.

Der vil også være mulighed for at deltage i et gratis oplæg om, hvordan man kan bruge InEnglishPlease.dk i forhold til undervisningsdifferentiering. Det foregår på skolemessen onsdag d. 26.04 i lokale 1 kl.14.00.

Temakalender

Som noget nyt har vi i år lavet en temakalender for InEnglishPlease.dk. Her kommer vi med forslag til 11 temaer, som du og dine elever kan arbejde med i løbet af det kommende skoleår.

Temaerne vil blive suppleret med nye bøger indenfor emnet. Emnet for august bliver f.eks. travelling - her vil bøgerne omhandle forskellige storbyer i de engelsktalende lande, hvor eleverne kan dykke ned og blive klogere på, hvad man kan se og opleve i de forskellige byer.

Du kan se temaer her.

I forbindelse med temakalenderen har vi lavet "11 ways to practise your English at home", som er en guide til eleverne i forhold til at få trænet deres engelsk.

Siden kan printes og bruges som lektier for de forskellige måneder. Du kan også printe den og uddele den ved årets første forældremøde.

Du finder den her.

Et smugkig på kommende bøger:

I næste måned udkommer der blandt andet en bog om vores vilde verden. I bogen "Our Deadly Planet" skrevet af Patricia Barnes kan I således læse:

"Did you know we live on a killer planet? The Earth has killed more than eight million people since 1900!

Natural disasters are events caused by the Earth's natural processes that cause major damage to the environment, property, and human life. If a natural event happens in an area without people, it is not a disaster."

Bogen er fyldt med oplysninger om avalanches, earthquakes, volcanoes, sinkholes, tsunamis og landslides.

G.E. Ulrich

Redaktørens hilsen

En lille forårshilsen til jer alle med ønske om, at I får en fantastisk påske.

Husk, at I altid kan komme i kontakt med os her eller via Facebook.