Godt nytår

Rigtig godt nytår

Martin Luther King Day

Speaking Dice - sådan får du gang i snakken

Belma

Kommende bøger på InEnglishPlease.dk

Rigtig godt nytår

"I hope that in this year to come, you make mistakes. Because if you are making mistakes, then you are making new things, trying new things, learning, living, pushing yourself, changing yourself, changing your world. You're doing things you've never done before, and more importantly, you're doing something"

Med dette citat af Neil Gaiman ønsker jeg jer alle et helt fantastisk, forrygende og fejlfyldt nytår - Måske nogle af vores elever skulle læse det :-)

Martin Luther King Day

Martin Luther King var med til at ændre den amerikanske historie. Han stod i spidsen for den borgerretsbevægelse, der kæmpede for borgerrettigheder og stemmeret til USA's afroamerikanske borgere. Han kæmpede imod raceadskillelsen, og han trodsede både dødstrusler og fængselsstraffe for at opnå lige rettigheder. Hvert år, den tredje mandag i januar, markerer USA hans kamp ved den amerikanske helligdag Martin Luther King Day. Læs mere om denne fantastiske mand i vores nye bog "Martin Luther King".

U.S. Embassy New Delhi

Speaking dice - sådan får du gang i snakken

Som noget helt nyt på InEnglishPlease.dk har vi lavet Speaking Dice. De er designet til at få eleverne til at tale og bruge nye ord - De ligger som pdf- filer og er lige til at printe og bruge i klassen. På siden finder du også en kort introvideo til Speaking Dice.

Tak!

Der er rigtig mange, som har benyttet sig af vores Belma tilbud. Det er vi rigtig glade for og vi glæder os til samarbejdet i 2017. Hvis I har spørgsmål eller endnu ikke har fået booket et Skypemøde, er I meget velkomne til at sende en mail til LDH@condidact.dk eller kontakt os på tlf. 5572 0400.

Kommende bøger

Glæd jer til i de kommende uger at kunne dykke ned i spændende bøger om Canada, The Young People of the Civil Rights Movement og The Atomic Bomb.

Rigtig god læselyst og rigtig godt nytår!